ip man 2..the greatest martial arts movies eva!!

Thursday, May 6, 2010 at 10:02 PM
sumpah ip man citer terbaek sepanjang zmn utk aku..aku mmg minat sgt movie bout martial arts..aku xdpt nafikan ni laa movie martial arts yg terbaek utk aku..donnie yen mmg gila..gila sbb die super cool..mmg real kung fu wing chun die..aku salute sgt die..we love donnie yen..so sape2 xtgk lg..aku mmg ckp..korang antara manusia paling rugi..sbb xtgk movie yg pling best dlm dunia..

p/s:ade org ckp best..ade yg ckp not bad psl movie ni..sbb masing2 ade taste movie sniri..tp bg aku movie ni laa yg terbaek utk aku..


<<<<<<<<<<<<<<<<<<&ltt;< iron man 2>>>>>>>>>>>>>>>>


ok..smlm baru jek aku tgk iron man dgn member2 ipoh aku kt OU..

ermm camne aku nak descibe ek psl movie ni..hehe bg aku movie ni ok laa..not bad..tp ade org ckp movie ni yg paling terbaek..

but b4 dat meh aku explain..ntah laa aku rase movie box office n movie bout psl super heroes bg aku just ok lahhh...ade sesetengah org tsgt2 gile psl movie box office ni..

ok contoh batman,superman,spiderman,avatar,star wars,lord of the rings,harry potter tp sume xboley ngam dgn jiwa aku..aku pon xtw laa nape..

0 comments

Post a Comment