semerbak harum

Wednesday, May 12, 2010 at 8:32 PM


pedulikan background..bilik hostel aku..semak nak mampos wakakaka


syukran..syukur ade rezeki lebey..dpt laa angkat perfume yg tsgt2 semerbak harum bak bunga kasturi(aha poyo je aku)

actualy mmg dah lame sgt aim perfume ni..yo laa nak beli perfume salu mane mampu beb..kalo nak beli one drop perfume ok lah..murah je..kalo perfume cmni saket beb nk beli salu hahaha..

ok perfume ni bg aku dikire agak sexy baunye..seller tu mmg ckp sesuai utk laki2 yg sexy(wakakaka aku seksi ke?seksa adelah hahaha)..

ohhh yaa lupe nak habaq..sape2 yg baru nak berjinak2 dlm dunia perfume ni..terutama laki..korang usha laa perfume brand pacco rabbane..sbb bg aku laa bau die tsgt2 masyuk..mmg sesuai utk lelaki seksi(wakakakakaka)..so far aku ade 3 jenis perfume paco rabbane..black xs...ultraviolet n latest ni 1million..sume mmg tsgt2 masyuk gua ckp sama luu..

sekian..terima kasih


0 comments

Post a Comment