ruginye kami!!

Thursday, July 8, 2010 at 9:45 AM
9 TEMPLES A.K.A SECRET SUNDAY
semalam termakbul jugak hasrat aku & member2 MIAT aku nak tgk wayang..hoho plan dah lame kot tp asyik cancel je huhu..

hehe yg penting snok dpt jumpe member2 balek..nak dkt sebln xjumpe dorang..ok lah pukul 920pm smlm kami smpi alamanda..plan asal nak tgk movie knight& day... tp xsempat sbb movie tu start tayang pukol 9pm..kami dah lewat 20minit ni...so plan2 kami sepakat nak tgk predator.haha aku mmg sonok laa sial..mmg aku mnt sgt2 dgn predator..aku mmg folow movie predator since aku kecik lg..

so kami smpi je kaunter tiket tp sekali predator sold out daa..ye la smlm kan pra tonton predator mmg sold out laa tiket..so kami tgh kalut nak pilih movie ape..org blakang dah laa rmi tgh tunggu..then tbe2 member aku ckp "weh poh tgk 9temples je laa"..aku pon ckp ok laa..tp dlm hati arghhh cm haram...aku mmg xmnt movie thai seram ni..sbb mmg ngarut sgt..sumpah aku dah serik gile dgn movie seram thai..tp xde pilihan layan je lah..

ok lahh movie ni aku xnk reiew sgt..sbb xde menda menarik nak review pon..setengah jam movie tuh start aku rase "ehhh mcm best je"..sbb mule2 dh ade hantu..so aku rase mmg berbaloi sgt tgk movie ni..tp dah lame2 aku rase dah mcm boring..dah xlogic..kureng phm..pastu ade plak adegan lagu jiwang karat..amek feel laa hape lah.arghhhh mcm2 lg lah...paling fcuk ending die..mcm cilaka..so nasihat aku sape2 yg plan nak tgk movie ni sgt2 dinasihati supaya jgn membuang duet anda okies..aku mmg serik sgt tgk movie seram..selepas satu persatu aku kene kencing dgn movie thai seram..raseenye pasni mmg sori lah nak tgk movie seram thai..hehehe tp ONG BAK 3 xpe..wajib dtonton haha..


0 comments

Post a Comment