"A" FOR A-TEAM

Tuesday, June 15, 2010 at 8:04 AM
haa utk movie review kali ni nak story sket psl movie A-TEAM...aku baru je balik dr alamanda ni..smpi umh tros menghdp laptop utk nak tulih psl movie ni..sementara aku bersemangat ni hehehe..

ok lah aku sebenarnye mmg xplan pon nak tgk movie ni..sbb aku mmg kureng dlm flem action..tp member2 aku asyik hasut aku dok tgk movie ni je..dorang ckp "must watch movie for 2010"..aku pon ok je lahh..

aku pon ssh nak story sinopsis movie ni..sbb movie ni mmg agak complicated utk memahami..korang bygkan dah 20minit aku tgk stil kureng phm..aku konpius..mane org jahat?...mane org bek?.sng ckp aku mmg susah btol nk catch up utk movie ni..slamat member aku sblah ni stoy sket..haa baru le phm bro..so aku pon agree ape yg member aku ckp..tp aku stil prefer prince of persia as "must watch movie for 2010"...tp ape2pon xpyh buang mase..korang tros je booking tiket movie ni..sbb agak ssh kalo nak tros beli..salu sold out kot..

movie ni walaupon action gile2 tp comedy pon gile2 gak beb..so mmg best lah movie ni..paling xley blah ade sorang mamat dlm A-TEAM ni..name murdock..jenis yg masuk air gitu..mmg mcm haram lawak movie ni..slh satu knape movie ni best sbb ade karakter murdock ni laa..

tp baru aku tw yg A-TEAM 2010 ni remake punye..means dah ade dah A-TEAM yg dulu..



A-TEAM(1986)




VS

A-TEAM(2010)


0 comments

Post a Comment