karut marut ong bak 3 & manTRa

Thursday, July 15, 2010 at 9:23 PM
aha mcm bese every week mmg aku & member2 aku g lyn wayang kt alamanda..ye laa b4 aku nak start praktikal ni kalo bleh nak le spend mase dgn member2 aku..next week praktikal start dah xbleh huuhaahuuhaaa sgt dah..dh start busy dah..

plan kami smlm mmg baek punye..kami plan nak tgk movie yg baru je released semalam..movie mantra & ongbak 3..aku mmg teruja gila babeng nak tgk ongbak 3 sbb aku mmg kipas susah mati tony jaa taw.. ok meh aku komen sket ek psl movie yg aku tgk semalam ni..

MANTRA

tottaly rubbish!

aku sure sgt sape2 yg dah tgk trailer movie mantra ni sure teruja plus bulu roma meremang..aku aritu tgk trailer movie ni dgn member2 aku..fuhhh mmg teruja abes..mmg kami dah pakat sure akan tgk movie ni..akak aku yg tgkmovie ni pon ckp movie ni sure best gile..tp realitinye mmg menghampakan..mmg xbleh pcaye laa tgk trailer ni..
ok sbb ape movie ni xbest:
  • sumpah x seram..xde adegan saspen means xde terperanjat2..
  • hantu yg xbley blah..muke dah mcm raksasa dah aku tgk.
  • bacaan mantera yg agak cm bangang..bygkan setiap kali nak bace mantra asyik bace mantra yg same  je..dah laa mantra tu pendek..at least buat lah mantra yg proper & pelbagai..ni asyik mantra tu je..penonton pon dah nek nyampah..
  • pelakon yg xbest..org jahat yg berkepala botak really annoying..salu je nak jerit..dah mcm org tiga suku dah..
  • jalan cerita yg xbest..simple ending......



ONG BAK 3
TONY JAA KO HAMPAKAN KAMI SEMUA


  • fighting yg agak hampeh..sbb ape?sbb kurengnye skill muay boran tony jaa..b4 dis sume org sgt2 teruja tgk skill muay boran tony jaa rite?tp syg..fighting dlm movie kali ni xmengujakan aku..xde dah skill tony jaa yg dulu2..
  • movie ni katenye final battle..kalo dah final batter for sure lah gempak meletop2 gile..epic spatotnye..tp mmg kuciwa sgt2..fighting antara tony jaa vs crow men xsengit langsung..tony jaa mmg senang je nak bereskan mamat gagak tuh..
  • ade plak adegan ala2 prince of persia:sand of time kt ong bak 3 ni..xpcaye??haa try tgk haha..lucu doh..
  • yg paling terkejut movie ni cepat sgt tamat..aku ingat pas je tony jaa kalahkan crow men ingat ade laa sambung fighting yg len2 rupenye2 dah abs dah..aku tercengang kot..ehhh xkan dah abes..apsal skjap sgt..aduyai mmg tony jaa kasi aku frust lah..sedihh oooo... 
so member2 kt luar sana kalo rase2 syg duet..syg mase..aku nasihatkan xpyh tgk movie2 yg aku review kt atas ni ok..selamatlah aku smlm beli tiket pakai ID CARD..2 movie rm12..ok lah..xde lah rase rugi sgt :)
 

0 comments

Post a Comment