5 STAR FOR PRINCE OF PERSIA

Thursday, May 27, 2010 at 4:30 AM
aku baru je lyn prince of persia dgn din & oci kt alamanda..pas je kuar panggung..aku hepi berbunge2 sial..
sbb aku mmg tsg2 puas sgt tgk movie ni..hjt aku nak tgk prince of persia tercapai jugak akhirnye..
hoho FYI aku dibesarkan dgn games price of persia..dr aku tadika dah men game ni dah..so korang bykan laa games yg aku tergile2kan mase kecik2 dulu pastu akhirnye dpt gak tgk yg movie punye..

tp jln cerite games dgn movie mmg len..mase men games dulu2 ade penjahat namenye jaafar..tp kt movie ni xde plak..so jln cerita mmg len dr yg asal..

lantak lahhh..yg penting movie ni best nak mampos..mase aku tgk movie ni aku hope jgn laa abes awl movie ni..rase mcm syok sgt..rase nak lg..nk lg je kt movie..so no doubt my verdict for this movie i give 5 star..double thumbs up..

0 comments

Post a Comment